2024 yılında İstanbul Üsküdar’ın merkezinde açılan Frezya, birinci sınıf konaklama deneyimini, “zarafeti kız öğrencilere özel” bir anlayış ve yepyeni bir konseptle bir araya getiriyor. Frezya’da ilhamını kız öğrencilerden aldığımız bir yaşam vaat ediyoruz.

İstanbul ve Üsküdar’ın en güzel yerlerinden birinde, merkezi bir konumda, her bir metrekaresi yenilenmiş şık bir bina, Frezya’daki yaşamın merkezini oluşturuyor. Burada klasik bir konaklama deneyimi değil, bir konsept sunuyoruz. Üniversite eğitimi, dil kursları ya da staj programları gibi çeşitli amaçlarla İstanbul’da konaklamak isteyen öğrencilere zarif, tam donanımlı bir oda arayan tüm kız öğrencilere “özgürlük kadar esnek ve eşsiz” bir yaşam alanı sunuyoruz.

Merkezi konumu, gelişmiş güvenlik önlemleri, konforlu odaları ve ortak alanları Frezya’nın misafirlerine vaat ettiği konforun ayrılmaz parçalarıdır. Kültürlerarası konaklama tecrübemiz, modern ve evrensel olanı, Türkiye’nin eşsiz güzelliğine ve kültürüne katıyor. Bu sayede Frezya’da zarafeti kız öğrencilere özel bir yaşam kuruyoruz.

“Üsküdar’ın merkezinde, toplu ulaşımın tam kalbinde, yepyeni binasıyla kız öğrencilere özel bir yaşam kuran Frezya Öğrenci açılışına özel indirimlerle sizleri bekliyor!”

İmkanlarımız

  • Merkezi Konum
  • Kolay Ulaşım
  • 7-24 Güvenlik
  • Yangın Algılama Sistemleri
  • Odalarda Nuki kilit sistemi

Odalar

  • Tek, çift ve üç kişilik mevcuttur.

    Odalarda; yatak, masa, dolap, mini buzdolabı internet erişimi bulunmaktadır

İletişim Bilgileri

 
Adres: Aziz Mahmut Hüdayi, Eşrefsaat Sokağı No: 1, Üsküdar/İstanbul
Tel:  0216 900 28 75